Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
    Tel: 08-555 403 80 Begär utvärdering   > Kontakta oss nu   >

 

Recensioner

4.54

Våra utbildningar har 124 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.5. Läs vad våra kunder har att säga. Du kan söka efter kursspecifika recensioner i menyn till höger.

Visar recensioner för Alla kurser.

Det finns 124 recensioner:

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(5/5)

Very experienced and inspiring instructor. The training quality was very good!

,
Customer Project Manager, Ericsson

05 mar 2014

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(4/5)

Mycket bra kurs, med flera nyttiga övningar. Ganska högt tempo, vilket är bra. Det är en avancerad kurs som kräver förkunskaper för att att man skall kunna tillgodogöra sig inneållet.

,
Projektledare, Bombardier Transportation

05 mar 2014

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

Kursen får 5 av 5, som alltid väldigt bra kvalitet på era kurser både på lärare och innehållet i kursmaterialet. Gillar även att det är mindre grupper (9 st).

,
Projektledare, Schenker

03 mar 2014

PMP® Exam Power Preparation

(5/5)

Kursen var jätte bra, väldigt bra material!

,
Projektledare, Atos IT Solutions & Services AB

03 mar 2014

PMP® Exam Power Preparation

(4/5)

Kursen var relevant både för examen och för mitt arbete som projekledare. Givande att träffa andra projekt- & program-ledare från andra företag & org.

,
Affärsutvecklare, Nobia

27 feb 2014

Grundläggande projektledning

(5/5)

Verklighetsförankrad, interaktiv. Lagom stor klass, engagerad och kunnig instruktör.

,
Konsult, PRC Engineering AB

27 feb 2014

Förhandlingsteknik för projektledare

(4/5)

Det var en väldigt nyttig kurs för mig. Jag uppskattar speciellt de praktiska förhandlingar vi gjorde, individuellt och i grupp. Det var också intressant att få psykologiska aspekter på hur motparten kan påverkas.

,
Projektledare, Caverion

24 feb 2014

Grundläggande projektledning

(5/5)

Kursen Grundläggande projektledning innehöll nödvändiga verktyg för en projektledare och undervisningen var föredömligt strukturerad med en bra blandning av föreläsning och mindre grupparbeten.

,
Projektledare, Recipharm

21 feb 2014

Grundläggande projektledning

(5/5)

Tyckte att kursen varvade Teori och Praktiska gruppövningar mycket bra, kursledaren var mycket professionell och pedagogisk i sitt förhållningssätt

,
Projektledare, ABB

21 feb 2014

PMP® Exam Power Preparation

(5/5)

Bra lokaler, bra kursmaterial mycket bra kursledare.

,
Senior Consultant, 3gamma

19 feb 2014

Kommunikation och ledarskap i projekt

(4/5)

Mycket trovärdig och inspirerande kursledare!

,
Verksamhetschef, Rimbo Vinterrenhållning AB

19 feb 2014

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(4/5)

Mycket bra kurs, med flera nyttiga övningar. Ganska högt tempo, vilket är bra. Det är en avancerad kurs som kräver förkunskaper för att att man skall kunna tillgodogöra sig inneållet.

,
Projektledare, Bombardier Transportation

17 feb 2014

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(5/5)

Very experienced and inspiring instructor. The training quality was very good!

,
Customer Project Manager, Ericsson

17 feb 2014

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(5/5)

Jag är mycket mycket nöjd med kursen

,
Projektledare, Ericsson

13 feb 2014

Förhandlingsteknik för projektledare

(5/5)

Samma kursledare som i kommunikation, bra med smågrupper

,
Projektledare, ABB

12 feb 2014

Grundläggande projektledning

(4/5)

Seriös och bred kurs med bra kursmaterial, bra organiserat.

,
Koordinator, Manpower Sverige AB

12 feb 2014

Grundläggande projektledning

(4/5)

Bra kurs med kunnig lärare

,
Civilingenjör, ES Konsult

10 feb 2014

Kontraktshantering i projekt

(4/5)

Mycket intressant kurs där man får inblick i alla former av kontraktstyper. Även inslag av förhandlingsteknik.

,
Projektledare, Midroc

10 feb 2014

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Mycket bra

,
Kundkoordinator, Marginalen

06 feb 2014

Grundläggande projektledning

(4/5)

Gav en bra grund för generell projektledning, en bas att bygga vidare på

,
Konsult, IFS Sverige AB

06 feb 2014

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

Jag var mycket nöjd med kursen. Dock var den ena övningen lite för lång och mer en läsförståelseuppgift. Borde kanske korta ner vissa övningar och ha fler istället.

,
Quality and Validation Engineer, NNE Pharmaplan AB

04 feb 2014

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(4.5/5)

Nöjd, heltäckande och bra prov

,
Civilingenjör, ES Konsult

04 feb 2014

Grundläggande projektledning

(5/5)

Kursen Grundläggande projektledning var bra upplagd med en mycket kompetent kursledare och bra kursmaterial. Jag har redan haft nytta av kursen i mitt arbete!

,
Driftingenjör, Västerås Stad

16 jan 2014

Kontraktshantering i projekt

(5/5)

Jag tycker att kursen i kontraktshantering var mycket bra. Läraren har väldigt goda kunskaper och lång erfarenhet av projektledning, samt förhandling av kontrakt. Jag använder mycket av kunskapen jag fick i mitt arbete idag.

,
Projektledare, AceRail

16 jan 2014

Grundläggande projektledning

(5/5)

Mycket väl strukturerad kurs som är ett måste för alla som ska leda och även jobba inom projekt.

,
Manager, Sandvik Coromant

14 jan 2014

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

Intensiv och omfattande kurs där vi går på djupet i Earned Value, nedbrytning av tid och kostnader samt hur man följer upp och styr projektet på ett bra sätt.

,
Projektledare, Midroc

13 jan 2014

Grundläggande projektledning

(4/5)

En solid grund för vidareutveckling inom projektledning som presenteras med bra exemplifierat material samt handledning i toppklass.

,
Projektledare, IKEA

13 jan 2014

Förhandlingsteknik för projektledare

(4/5)

Mycket givande kurs och bra blandning av teori och praktik.

,
Projektledare, ABB

08 jan 2014

Kvalitetsledning i projekt

(3/5)

Viktigt område i projekt. Ofta lite sidosatt. Intressant att se hur man kan adaptera det i sin egen organisation

,
Projektledare, Midroc

08 jan 2014

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(4/5)

Gav bra verktyg i det dagliga arbetet

,
Automationsingenjör, Bitcon AB

02 jan 2014

Riskhantering i projekt

(5/5)

En mycket användbar och värdeskapande kurs för dig som arbetar som projektledare. Du får verktyg och metoder för att identifiera, analysera och hantera risk i projekt. Du lär dig uppskatta risker dess nivå samt att koppla dem till kostnader i projekt. Bra underlag vid projektbudgetarbete.

,
Konsult, Consultatum AB

02 jan 2014

Riskhantering i projekt

(4/5)

Också ett viktigt område i projekt. Tidigare hade jag bara lärt mig vad en miniriskanalys var och hur man gjorde. Efter denna kurs, som verkligen var på djupet, kan jag analysera djupare identifierande risker, sortera samt möta upp med korrekt åtgärd.

,
Projektledare, Midroc

23 dec 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Kursen var mycket givande. Kursledaren har en bred erfarenhet från många olika miljöer och berättade under kursen om många exempel som gjorde innehållet levande. Teorigenomgång varvades med korta grupparbeten. Kursledaren var mycket engagerande. Deltagarna var mycket aktiva och intresserade vilket gav en stor behållning till oss andra som deltog.

,
Projektledare, Imano

23 dec 2013

Förhandlingsteknik för projektledare

(5/5)

Rolig och lärorik kurs tack. Var en skicklig och inspererande instruktör med bra gruppövningar, förhandlingar som videoinspelades och sedan kommenterades i grupp

,
Projektledare, Utvärderings- och forskningssekretariatet, Riksdagen

20 dec 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

Bra grund att stå på, gav insikter som jag lätt kunde applicera i men vardag. Användbara verktyg samt bra diskussioner som gav erfarenhet från andra kollegor inom samma område.

,
Projektledare, ABB

20 dec 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

En bra kurs som la en god grund och vettiga verktyg för fortsatt personlig utveckling inom området

,
Automationsingenjör, Bitcon AB

17 dec 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

Jag är väldigt nöjd med kursen jag gick hos er. Bra kursmaterial och mycket bra och entusiasmerande lärare

,
Projektledare, Enginera AB

17 dec 2013

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(5/5)

Bra tempo och bra kursledare. Bra med engagemang från deltagare vilket drar upp betyget också!

,
Projektledare, Westinghouse

16 dec 2013

Program Management

(4/5)

Inspirerande kurs. Mycket seriös och bra lärare!

,
Projektledare, CGI

16 dec 2013

PMP® Exam Power Preparation

(5/5)

En bra sammanfattande kurs där vi gick igenom alla PMIs kunskapsområden och de hänger ihop. Mycket och många bra situationsdiskussioner med kursledare och övriga deltagare. Efter eget pluggande samt denna kurs stod jag bra förberedd till PMP-certifieringen några veckor efter.

,
Projektledare, Midroc

16 dec 2013

PMP® Exam Power Preparation

(5/5)

Mycket bra grund för vidare studier till examineringen. Bra studiematerial till fortsatta egna studier.

,
Konsult, Inspecta

12 dec 2013

Riskhantering i projekt

(4/5)

Bra kurs, Förslag att deltagarna tar med sig egna "projekt" som man kan applicera kunskapen på under träningen. Detta förenklar användning när dom kommer hem till sitt företag.

,
Staff Engineer, GE Healthcare

10 dec 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Kursledaren var enastående kunnig och inspirerande. Kursinnehållet är varierat och väl avvägt. Jag kommer att ha stor nytta av det jag lärde mig.

,
Programledare, Stockholms Läns Landsting

04 nov 2013

Förhandlingsteknik för projektledare

(4/5)

Det var en väldigt nyttig kurs för mig. Jag uppskattar speciellt de praktiska förhandlingar vi gjorde, individuellt och i grupp. Det var också intressant att få psykologiska aspekter på hur motparten kan påverkas.

,
Projektledare, Caverion

04 nov 2013

Riskhantering i projekt

(5/5)

En bra kurs där jag lärde mig mycket som vi inte gör i våra projekt.

,
Projektledare, Scania

21 okt 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

Bra kurs med bra kursledare och skönt att fokusera på ett område.

,
Projektledare, Scania

21 okt 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

Jag gick kursen efter att ha varit föräldraledig. Hade hoppats på att kursen skulle ge mig lite nytt och lite repetition. Tyvärr kändes det som att kursen var lite för enkel för mig. Kursledare var bra men mitt utbyte av kursen blev inte så högt. Då övriga deltagare och jag låg på så olika nivå så fick jag inte så mycket utbyte med dem heller. Kursen i sin helhet skulle jag rekommendera till en nybörjare inom projektledning.

,
Projektledare, Scania

21 okt 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

En bra kurs som öppnade ögonen för olika personligheter och sätt att kommunicera. Viss kommunikation som man kanske inte tänkt på är kommunikation och varför det blir som det blir ibland. Bra kursledare också.

,
Projektledare, Scania

21 okt 2013

Program Management

(5/5)

Kursledaren var fantastisk. Tack var sin förmåga att visualisera och förklara teori utifrån praktiska erfarenheter blev det tydligt vilka nyckelfrågorna inom ”Program Management” är.

,
Project Manager, Umeå Energi

10 okt 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

Kursledaren var toppen. Det var tydligt och konkret vilka verktyg en projektledare kan och bör använda sig av för att få god tids- och kostnadsstyrning.

,
Project Manager, Umeå Energi

10 okt 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

Mycket bra lärare som kunde ämnet och pratade fritt kring det. Han tog vara på de funderingar och erfarenheter som fanns i gruppen.

,
Project Manager, ÅF Industry AB

03 okt 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Verkligen en superbra kurs, lärde mig mycket om mig själv min ledarstil och hur jag bör bemöta andra.

,
Distribution Planner, GE Healthcare, Life Sciences

27 sep 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

Bra bredd och djup på kursinnehållet. Professionell ledare med bra exempel från tidigare arbetslivserfarenheter

,
Design Engineer, ABB Power Transformers AB

27 sep 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

För mig som junior projektledare byggde denna kurs en otroligt bra bas i mitt arbete.

,
Distribution Planner, GE Healthcare, Life Sciences

27 sep 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(3/5)

Bra fördjupningskurs i två viktiga bitar, hade dock gärna sett mer utrymme i kursen för budgetarbete.

,
Distribution Planner, GE Healthcare, Life Sciences

27 sep 2013

Förhandlingsteknik för projektledare

(5/5)

Instruktören är den bästa ESI-föreläsaren jag har haft. Mycket kunnig och ger jättebra feedback. Kursen var lärorik men det är en konst att implementera principerna då det handlar mer direkt om kontakt med andra människor jämfört med andra kurser.

,
Projektledare, Ragn-Sells Miljökonsult AB

02 sep 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(4/5)

Det var en innehållsrik kurs med många bra tips och tricks, övningarna var mycket givande. Föreläsaren var bra, kanske lite utsvävande i sina anekdoter ibland men vi lyckades ändå hålla tidplanen, så det var ju bra.

,
Projektledare, Ragn-Sells Miljökonsult AB

02 sep 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Mycket bra kurs, bra intro till grunderna i projektledning.

,
Project Manager, GE Healthcare

02 sep 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Inspirerande lärare! Bra ”verktygslåda” som jag använder/använde direkt.

,
Projektledare, HOLMEN PAPER AB

02 sep 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

Den får en 4 nöjd! En 5 hade fått om den bara hade varit lite mer indiktad på bygg sektorn där jag jobbar. Men det är ju inte så lätt att ha en kurs som är så direkt inriktad.

,
Ingenjör, AB Teknoplan

09 aug 2013

High Impact Communication

(4/5)

Good course! Very practical and useful!

,
Project Management Specialist, Tetra Pak

31 jul 2013

High Impact Communication

(5/5)

The course was amazing. The quality of teaching was high however I wish I could have more time exercising practically based on the concepts we learned in classroom. There was certainly limitation due to the duration of course.

,
Project Manager, Naddaq OMX

25 jul 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

Ev. något stressigt upplägg, hade kunnat finnas mer tid för reflektion för hur man själv ska applicera den nya kunskapen

,
Project Manager, Umeå Energi

25 jul 2013

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(5/5)

Interesting to have different prospective from people working in other organizations with different business. Good atmosphere in the group.

,
Project Manager, Ericsson AB

27 jun 2013

PMP® Exam Power Preparation

(4/5)

Kursen som helhet var väldigt bra och lagom balans mellan ”lektionstid” och egentid för studier. Den är till väldigt god hjälp för att klara PMP exam på ett effektivt sätt. Test ”PMP exam” (2st) som ingår i det tryckta materialet som vi fick var enklare än ESI’s PMP exam test som man kan göra on-line. ESI’s PMP exam test on-line är mer i linje med den riktiga PMP exam som man gör on-line på Prometric i Kista.

,
Project Manager, Tetra Pak

27 jun 2013

High Impact Communication

(5/5)

I completed the course High Impact Communication in Stockholm last week. As usual with ESI courses, it was an excellent experience, including course venue, instructor and the city of Stockholm, which is beautiful.

,
Assistant Project Manager, Energoprojekt Entel

27 jun 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

En mycket innehållsrik kurs som har givit mig goda grunder inom projektledning och stora möjligheter att utveckla mitt sätt att leda projekt.

,
Civilingenjör, Vattenregleringsföretagen

12 jun 2013

Grundläggande projektledning

(4.5/5)

Bra kurs med material som är baserat på arbetslivserfarenheter.

,
Konsult, Elproj Teknik

11 jun 2013

Riskhantering i projekt

(4/5)

Det svenska materialet drog ner kursen men den kompetenta läraren drog upp den! Det var mycket att ta in men med klara exempel och verklighetsförankring fastnar kunskaperna lättare.

,
projektledare konsult, markantkonsult

05 jun 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Instruktören som höll i kursen gjorde det på ett mycket bra och proffsigt sätt, framförallt eftersom hon så generöst delade med sig av sina erfarenheter. Vi fick lära oss grunderna i kommunikation och hur man kommunicerar i olika företag och kulturer. Vi fick göra personlighetstester som vi sedan använde i våra grupparbeten. Särskilt kommer jag ihåg en uppgift vi fick om projektets olika faser som vi först fick lösa på egen hand och sedan i ett gemensamt grupparbete. Resultaten jämfördes och överlägset bäst poäng fick vi i grupparbetet där vi löste uppgiften på ett mycket bättre sätt än på egen hand. Vi fick även lära oss förhandlingsteknik och konflikthantering som man har nytta av både som projektledare, men även i övriga arbetslivet.

,
Miljökonsult, Ragn-Sells Miljökonsult AB

31 maj 2013

Grundläggande projektledning

(4.5/5)

Inspirerande kurs, med mycket praktisk handledning som jag har nytta av I mitt jobb!

,
Group Manager, NUAC HB

31 maj 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

ESI:s grundläggande projektledning var en intressant och givande kurs som jag redan har och fortsättningsvis kommer ha nytta av i mitt yrke.

,
Konsult, Occas AB

30 maj 2013

Delivering Agile Projects with Scrum

(4/5)

Jag hade ett bra utbyte Delivering Agile Projects with Scrum. Jag tror att detta kanske är mera framtidens sätt att driva projekt. Det är den totala motsatsen till gigantiska Gantt scheman som spänner över flera år med missade deadlines gång efter annan.

,
Projektledare, EWAB Engineering AB

30 maj 2013

Ekonomi och budgethantering

(4/5)

Kursen “Ekonomi och Budgethantering” har en bra bredd som omfattade både projekt- och linjeverksamhet. Upplägget med ESI var som alltid strukturerat och pedagogiskt med lämpliga exempel från kursledaren. Då vi var en lagom stor grupp diskuterades olika frågor på givande sätt. Kursen ger en övergripande inblick i ekonomistyrning i relation till projektstyrning.

,
Chef Planering & Projekt, Telge Nät AB

24 maj 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Bra upplägg och intensiva dagar. Bra om man har viss kunskap om projektarbete och dess upplägg innan kursstart men det är ingen nödvändighet.

,
Projektledare, orrbottens Läns Landsting

23 maj 2013

Grundläggande projektledning

(4.5/5)

Jag tycker också det var en bra kurs. Bra, trevlig och erfaren lärare. Blev intressanta diskussioner med deltagare från olika branscher. En kommentar är att jag skulle ha velat ha kompendiet i färg för det är svårt läsa alla pilar i svartvitt. Kändes som när man betalat så mycket i avgift borde det kunnat vara färg.

,
Projektadministratör, Norrbottens Läns Landsting

23 maj 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(4/5)

En givande kurs med en väldigt erfaren lärare. Många bra exempel från det verkliga arbetslivet. Öppnade mina ögon på vissa område jag har aldrig forskat.

,
Contract Manager, Cargotec Sweden AB

22 maj 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Bra utbildning, väldigt kunnig och bra lärare som hade stor erfarenhet som hon gärna delade med sig av. Lagom nivå och vi fick en hel del verktyg som hjälper till i vardagen som projektledare.

,
Projektledare, ITF

20 maj 2013

Grundläggande projektledning

(4.5/5)

Kursen var mycket bra och intensiv. Jag kommer att rekommendera den. Det var också intressant med levande exempel från deltagarna för se diversiteten av projekt och dess förutsättningar. En nackdel är att vi inte har tillgång till de svenska mallarna på de olika dokument som används och som finns i studiekompediet. På ESI finns enbart de engelska versioner.

,
Samordnare, Universitets- och högskolerådet

16 maj 2013

PMP® Exam Power Preparation

(5/5)

The PMP Exam Power Preparation course was very good, especially the materials were extremely useful during preparation. On the down side, the practice test from ESI was a nightmare – had questions that were completely different from the real exam (both style and content) and the answers were not given afterwards so you could not learn based on your mistakes. If I had known this I wouldn’t have taken the practice test at all.

,
Business Development Manager, Cisco Systems

13 maj 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Mycket bra lärare, strukturerat och bra praktiska övningar. Lokaler och dylikt var mycket bra ordnat!

,
Produktansvarig Webbtjänster, Ragn-Sells Miljökonsult AB

13 maj 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Kursen var mycket bra upplagd med en väl avvägd blandning av gruppdiskussioner och mer teoretiska moment. Kursledaren var mycket kunnig och hade en stor erfarenhet från arbetslivet vilket gav en extra krydda till de teoretiska momenten. Kursen gav mig många tankar och idéer att ta med hem och använda i mitt dagliga arbete som projekt- och teamledare. Jag kan varmt rekommendera att gå kursen!

,
Development Engineer & Configuration Manager, Sectra Sverige AB

13 maj 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

Jättebra kursinnehåll och mycket duktig och kunnig lärare. Skulle doch gärna se att kursen låg på fyra dagar då det blev lite väl komprimerat.

,
Projektledare, Umeå Energi

13 maj 2013

PMP® Exam Power Preparation

(4/5)

Good training to prioritize the learning over the daily work. Useful tips from the trainer and well structured documentation.

,
Projektledare, Tetra Pak

07 maj 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Kursen var mycket givande då kursledaren hade mycket erfarenhet från näringslivet, och gav verkliga exempel på teorierna hon undervisade om. Dessutom var det nyttigt att lära sig olika verktyg för att förbättra kommunikationen, t ex Strength Deployment Inventory (SDI).

,
Ingenjör, ÅF

02 maj 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Bra läromedel och lärare.

,
Tjänsteman, Infratek

30 apr 2013

Foundations of Business Analysis

(4/5)

Very useful course and knowledgeable teacher. Lots of practical examples. Interactive.

,
Senior Consultant, Dimension Data

30 apr 2013

Riskhantering i projekt

(5/5)

Tuff kurs med mycket teori. Understryker vikten av korrekt riskhantering i projekt och visar med exemplifierade genomgångar komplexiteten i riskhantering från ”ax till limpa”.

,
Projektledare, Fujitsu

23 apr 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Superbra kurs för intro till riktig projektledning. Fokus på målformulering, syfte och basala men livsnödvändiga ingredienser inom projektledning.

,
Projektledare, Fujitsu

23 apr 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(3.5/5)

Som alltid när det gäller utbildningar inom projektplanering/tids- och kostnadsstyrning i projekt så hamnar fokus naturligtvis på de tidiga delarna av projekt. Det som är utmaningen som projektledare är att hitta "rätt sätt" att styra sina projekt. Det finns en uppsjö av olika metoder för just uppföljning och jag skulle nog vilja haft med mer om just denna biten. För övrigt var kursen mycket professionell och läraren bra!

,
Projektledare, Swedish Radio Supply AB

23 apr 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

En riktigt toppenkurs! Instruktören visade på vikten av korrekt, riskbaserad estimering och introducerade oss kursdeltagare även till Earned Value management.

,
Projektledare, Fujitsu

23 apr 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

Efter att ha jobbat inom projekt i ett antal år så passade denna kurs bra i tiden för att få en helhetsbild samt hur projekthantering inom andra branscher kan se ut.

,
Project Manager & Design Engineer, AGA AB, UTAB

23 apr 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Borde vara ett krav för alla med intentioner att bli en riktigt bra projektledare. Att ca 80-90% av alla problem inom ett projekt härrör från brister i kommunikation och brist på ledarskap gör detta krav ännu mer legitimt.

,
Projektledare, Fujitsu

23 apr 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(4/5)

Med de olika verktygen som gavs i grundläggande projektledning väcktes intresset att mer fördjupat lära sig behärska de olika beräkningsmöjligheter som underlättar vid planering i projektet. Till viss del mycket repetition av grundläggande kursen, men även en hel del nytt.

,
Project Manager & Design Engineer, AGA AB, UTAB

23 apr 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Engagerande och intressant med många goda idéer och tänkvärda modeller att applicera i sitt ledarskap

,
Business Manager, Alfa Laval Tumba AB

20 apr 2013

PMP® Exam Power Preparation

(4/5)

Bra kurs för att plugga inför PMP Certifieringen

,
Projektledare, Tetra Pak

20 apr 2013

PMP® Exam Power Preparation

(4/5)

Strukturerad och bra genomgång inför PMP-examinering

,
Business Manager, Alfa Laval Tumba AB

20 apr 2013

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(4/5)

Jag tyckte kursen var bra även om jag kanske inte kommer att använda de kunskaper som kursen avsåg. Läraren mycket bra. Grupparbetet gav mig en hel del. Kursmaterialet har kunnat vara bättre. Varför jag åkte till London var att träffa andra människor och kulturer.

,
Projektledare, Nextis AB

03 apr 2013

Kvalitetsledning i projekt

(4/5)

Bra introduktion till kvalitetsarbete generellt, t.ex. i ett tillverkande företag, men jag tycker man borde fokusera mer på hur det fungerar i projekt, som per definition är unikt, pågår en avgränsad tid och bara görs en gång.

,
Vindkraftsingenjör, Statkraft

21 mar 2013

Riskhantering i projekt

(5/5)

E-kursen skapade en hög aktivitet i inlärandet och jag kunde styra när jag ville gå kursen.

,
Projektledare, Readsoft

07 feb 2013

Kontraktshantering i projekt

(5/5)

Mycket bra lärare

,
Verksamhetsarkitekt, Schenker

01 feb 2013

Ekonomi och budgethantering

(5/5)

Omfattande och bra kurs. Mycket bra lärare

,
Verksamhetsarkitekt, Schenker

01 feb 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Mycket bra exempel från lärarens erfarenhet förmedlades. Mycket bra lärare.

,
Verksamhetsarkitekt, Schenker

01 feb 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Mycket bra lärare

,
Verksamhetsarkitekt, Schenker

01 feb 2013

Riskhantering i projekt

(5/5)

Mycket bra lärare.

,
Verksamhetsarkitekt, Schenker

01 feb 2013

Kvalitetsledning i projekt

(3/5)

Den här kursen motsvarade inte vad jag förväntat mig – stämde inte med kursbeskrivningen, eller vad jag trodde kvalitetsledning innebar.

,
Verksamhetsarkitekt, Schenker

01 feb 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(5/5)

Mycket bra lärare

,
Verksamhetsarkitekt, Schenker

01 feb 2013

Förberedelse för PMP®-examen

(5/5)

Gav mig de rätta verktygen för att klara certifieringen.

,
Projektledare, Readsoft

31 jan 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Mycket bra grundkurs och lärare. Rätt nivå och innehåll. 

,
Future Products Manager, BAE Systems

31 jan 2013

Leading Complex Projects

(5/5)

En fantastisk kurs som gav upphov till nya tankar och idéer till olika arbetssätt vid olika projekt. Den gav mig också många nyttiga visualiseringsverktyg som jag drar nytta av nu efteråt. Jag var alldeles trött i huvudet efteråt med alla nya tankar. Den här kursen gav mig mycket!

,
Projektledare, Vectura

17 jan 2013

Leading Project Managers

(4/5)

En väldigt bra start på ett ämne som det skulle gå att fördjupa sig lite till i.

,
Projektledare, Vectura

17 jan 2013

Riskhantering i projekt

(5/5)

Att det fanns så mycket att prata om när det gäller riskhanteringsmetoder!

,
Projektledare, Vectura

17 jan 2013

Coaching and Mentoring for Improved Performance

(5/5)

En kurs med många bra konkreta hjälpmedel och verktyg som också fungerar! Jag fick nytta av kursen första dagen tillbaka på jobbet.

,
Projektledare, Vectura

17 jan 2013

Rapid Assessment and Recovery of Troubled Projects

(3/5)

Den kändes lite som att den endast skummade ämnet på ytan. Det gav mig en del kom-ihåg-listor men jag skulle vilja hamna lite mer på djupet i hur det snabbt skulle kunna gå att se om ett uppdrag håller på att gå åt fel håll.

,
Projektledare, Vectura

17 jan 2013

Tids- och kostnadsstyrning i projekt

(4/5)

Fick lära mig de process som finns I dessa projektområden tid o kostnads områden. Vilka input man behöver, vilka verktig kan användas och uppskatta och planera på en lämplig nivå.

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

High Impact Communication

(4/5)

Mycket bra kurs och man fick lära sig lägga upp sin kommunikation på ett strukturerat och pedagogiskt sätt

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

PMP® Exam Power Preparation

(4/5)

Bra kurs, det hade varit bättre om man hade bläddrat i genom PMBOK innan Kursen.

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

Förberedelse för PMP®-examen

(4/5)

Det är bra. Men jag skulle kunna radera bort mina ex- provresultat och göra de igen.

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

Kvalitetsledning i projekt

(5/5)

Mycket bra kurs, bra lärare, att förstå kvalitetn och hur ska man uppnå det och varför det är viktigt med kvlaitet och verktig finns

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

Kommunikation och ledarskap i projekt

(5/5)

Bra kurs, att förstå människor och se varje individens förutsättning för att kommunicera på ett effektivt sätt med andra. Bra lärare

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

Förhandlingsteknik för projektledare

(4/5)

Bra kurs. Förstå manniskor och hur man hanterar lyckad förhandlingar. Mycket använtbart i dagliga arbetslivet.

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

Grundläggande projektledning

(5/5)

Definitvt ett bra nybörjar kurs. Lärde mig grund kunskapen och principerna , möjligheterna och begränsningarna i projektledning. Mycket nöjd.

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

Riskhantering i projekt

(5/5)

Riktig bra kurs. Att hantera de okända och konsekvensen av de och verktyg för att förebygga de ofta om man är ute i rätt tid och i slut ändan bra beslut underlag. Riktigt nöjd

,
Projektledare, GE Healthcare

16 jan 2013

Grundläggande projektledning

(4/5)

Mycket bra kurs som gav svar på många frågor och hjälp i arbetet med projekten.

,
Scandinavian CRM Excellence Manager, Novartis Sverige AB

15 jan 2013

 

OpenCube