Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
    Tel: 08-555 403 80 Begär utvärdering   > Kontakta oss nu   >

 

Välkommen till Strategy Execution
Som PMI medlem får du 15% rabatt på alla våra publika kurser och distanskurser

Strategy Execution är världsledande leverantör av projektledarutbildningar och konsulttjänster inom projektområdet. Vi hjälper organisationer och individer att uppnå sina mål genom heltäckande och omfattande projektledningslösningar och processer.
Vi erbjuder marknadens mest omfattande utbildningsprogram för projektledare, både i Sverige och internationellt, vilket kompletteras av 25 års erfarenhet av konsultverksamhet och produktutveckling.

pmi

Vänligen ange ditt medlemsnummer när du bokar för att erhålla din rabatt.

PMP certifiering

Se även:

Hur man blir PMP- certifierad
   Allt du behöver veta för att bli PMP-certifierad!

Fördelarna med att bli PMP-certifierad
   Vad är fördelarna med en projektledarcertifiering?

Hur du upprätthåller din PMP-certifiering
   Vad händer efter du blivit certifierad?

Flexibel utbildning

Välj en kurs som passar dig och din projektledarkarriär. Vi erbjuder ett stort antal olika öppna klassrumsbaserade kurser i Stockholm. Strategy Execution:s projektledarkurser är särskilt utformade för att du ska kunna ligga långt framme när det gäller professionell projektledarutbildning. Dra fördel av vår projektledarutbildning och skaffa dig den kunskap, expertis och kompetens du behöver för att leda framgångsrika projekt.

Klicka här för vårt publika kursprogram

Klicka här för våra e-kurser

Klicka här för företagsanpassade program

Komplett utbildning

ESI erbjuder en komplett utbildning i projektledning med en allsidig, strukturerad och väl beprövad kursplan. Detta ger ett större djup i innehållet och ger dig en mer värdefull professionell utveckling än om du väljer en kombination av fristående kurser.

Klicka här för våra certifieringar

ESI och PMI

ESI är registrerad utbildningsanordnare hos Project Management Institute (PMI®), vilken är den främsta internationella yrkesföreningen inom projektledning. Våra kurser har ett internationellt erkänt kursinnehåll, bygger på de nio kunskapsområden som PMI har identifierat i PMBOK® och ger poäng för yrkesmässig utveckling. Det innebär att för varje kurs du läser hos oss kommer du automatiskt ett steg närmare att klara en av PMI:s olika certifieringar som t.ex. CAPM®, PMP® eller PgMP®.

Klicka här för mer information om PMI:s certifieringar

PDU-Poäng

Alla våra publika kurser ger mellan 22.5 – 28 PDU:s per kurs. ESI är ett av de få utbildningsföretagen i Sverige som anordnar avancerade projektledarkurser. Dessa kurser är perfekta för dem som vill upprätthålla sin PMP® certifiering och/eller är intresserade av att bli PgMP® certifierade.

Klicka här för mer information om våra publika kurser

 

 

OpenCube