Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
    Begär utvärdering   > Kontakta oss nu   >

Tel: 08-555 403 80

Utbildning i världsklass

Ett framgångsrikt samarbete

Ett samarbete mellan två organisationer: Strategy Execution - en utbildningsleverantör inom projektledning; och George Washington University - en etablerad akademisk institution i USA, försäkrar att du erhåller en utbildning av hög kvalitet.

Strategy Execution erbjuder Sveriges bredaste och mest heltäckande utbildning inom projektledning. Vi vågar påstå att 25 års erfarenhet inom en relativt hårt konkurrensansatt industri har medfört att vi nu ligger mycket långt fram inom projektledningsindustrin. Vi utbildar projektledare via allmänna öppna kurser, samt anordnar företagsanpassad utbildning på plats. Dessa tjänster kompletteras med e-utbildning, Virtual Classroomkurser och konsulttjänster. Tack vare att vår fokus under alla dessa år legat på projektledarämnet, kan vi idag erbjuda utbildning och tjänster som inte bara är heltäckande, utan även anpassningsbara, flexibla och innehåller den allra senaste projektledarmetodiken.

En annan fördel med Strategy Execution och vår utbildning är vår förmåga att kunna erbjuda utbildning för projektledare på en global nivå, det vill säga i ett flertal olika regioner och på diverse olika större språk.

Förutom vårt Stockholmskontor har vi även kontor i Storbritannien, Tyskland, Sydafrika, Spanien, Förenade Arabemiraten, Brasilien, Australien och USA. Vi har etablerade och nära samarbeten med andra utbildningsföretag i Kanada, Kina, Polen, Singapore och Sydkorea./p>

Våra akademiska samarbetspartner är George Washington University (GWU). Via detta samarbete har vi möjlighet att anordna projektledarutbildning som leder till diverse olika certifikat, såsom vårt Master's Certificate i Projektledning. Strategy Execution/GWU- certifiering är en professionell utmärkelse som representerar olika kunskaps- och erfarenhetsnivåer inom projektledning. Dessa utbildningscertifikat ger dock inga universitetspoäng.

George Washington University

George Washington University
(GWU) har sedan länge utbildat studenter inom management både i USA och internationellt.

Fakulteten "School of Business" har 75 år bakom sig när det gäller att utbilda projektledare att arbeta som ledare inom privat och offentlig sektor. Förutom projektledning erbjuder GWU universitetsprogram i ämnen såsom bokföring och företagsadministration.

För mer information om George Washington University och deras projektledarprogram, ring universitetet på telefon +1 202 994 6122 eller skicka ett e-mail till pmprog@gwu.edu.

 

OpenCube