Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
menu

Djupgående läroplan

Här på Strategy Execution hävdar vi inte att vi är allt möjligt för människor; vi är helt enkelt en organisation av engagerade och hängivna yrkesmänniskor vars liv domineras av och fokuseras på projektledning. Vi är stolta över att utveckla och leverera kurser som förändrar sättet som folk driver verksamhet på.

Orsaken som ofta ligger bakom att ett projekt går dåligt är att man brister i metodik, disciplin och organisatorisk kompetens i områden som berörs av projektledning, kravspecifikationer och avtalshantering. Vi tar oss an era utmaningar i projektet inom alla dessa områden genom djupgående kursplaner och en strategi som gör det möjligt för er att snabbt utvärdera, identifiera och lösa de viktigaste luckorna ifråga om relevant kompetens.

Våra utbildningsprogram

Projektledning: Huvudkurser

Projektledning: Tillval / Högre nivå

Agil projektledning

Program Management

Affärskunskap för projektledare

Business Analysis

Strategy Execution

Utbildningsresult

Vi anser att utbildningens effektivitet demonstreras i resultat och att våra program gör skillnad för verksamheter som använder dem. Nedan hittar du en sammanfattning av kvalitetsresultat och de förbättringar i verksamheten våra kursdeltagare rapporterat sedan 2010.

Angav att de erhållit NY KUNSKAP OCH KOMPETENS genom våra kurser

Knowledge and skills by program

Angav att de FRAMGÅNGSRIKT KUNNA TILLÄMPA DE KUNSKAPER OCH FÄRDIGHETER de lärt sig inom 60 dagar efter genomgången utbildning i sin organisation

Apply Knowledge and Skills by Program

Gav positiva svar på frågor om INSTRUKTÖRERNAS ENGAGEMANG, UPPTRÄDANDE OCH INSATSER i klassrummet

Instructor Performance by program

Gav positiva svar på frågor om KURSMATERIAL, INKLUSIVE EXEMPLENS RELEVANS OCH MATERIALETS OMFATTNING.

Courseware by program

 

OpenCube