Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
    Tel: 08-555 403 80 Begär utvärdering   > Kontakta oss nu   >

 

Företagsanpassade utbildningsprogram och certifieringar

Utbildningsprogram för att höja kunskap och kompetens

Med identifierade mål och mätverktyg på plats kan kursprogrammet utformas med hjälp av lämpligast möjliga verktyg och leveransmetoder som finns tillgängliga för din organisation. Strategy Execution arbetar med dig mot en skräddarsydd plan som låter dig bygga på dina nuvarande styrkor, erbjuder optimala lösningar som ser till kontinuerliga möjligheter till prestandaförbättring, och förbereder anpassningen av kunskaper och färdigheter i jobbet.

Vi integrerar ett antal faktorer som ger en blandad kurslösning som uppfyller din organisations mål.

Våra kursprogram omfattar ett brett spektrum av områden och kan skräddarsys efter era behov.

Anpassade utbildningsprogram

Vår styrka ligger i att skapa skräddarsydda anpassade utbildningsprogram. Vi utvecklar allting centralt tillsammans med er och kan sedan genom vår globala infrastruktur föra ut samma budskap över hela världen, vart ni än leder era projekt.

Vi har över 450 internationellt baserade instruktörer som levererar våra kurser till högsta standard och med hänsyn till lokala kulturella skillnader. Vårt kursmaterial finns dessutom tillgängligt i 15 olika språk.

Vi erbjuder flera nivåer av anpassade kurser och utbildningsprogram:

  • Anpassning där kursinnehållet är detsamma som i våra standardkurser, men vi lägger till hänvisningar till din organisations processer, metoder, terminologier, särskilda verktyg, mallar och projektmetodik. Ni kan dessutom lägga till ert egna material som en del av kursmaterialet.
  • Anpassning där vi redigerar kursinnehållet om ni vill ha mer omfattande skräddarsydda lösningar. Vårt ”Curriculum Development” team kan både göra allt från små ändringar i till stora omfattande ändringar i kursmaterialet.
Vill du prata med en av våra utbildningsexperter?
Förnamn:
*

Efternamn:
*

Företag:
*

E-post:
*

Telefonnummer:
*

Våra ackrediteringar

Våra kurser ligger i linje med PMI:s PMBOK® Guide (Project Management Body of Knowledge) och IIBA® BABOK® Guide (Business Analysis Body of Knowledge). Detta innebär att du kan använda våra kurser på din väg mot att få en erkänd branschcertifiering.

Företagsanpassad certifiering

Trots att våra projektledarkurser har utformats så att de leder till certifiering i samarbete med George Washington University med ackreditering från PMI® kan alla kurser skräddarsys till er organisation interna certifieringsprogram, karriärstegar och metodik. I de fall där ni önskar utveckla särskilda certifieringsvägar och utbildningsmetoder baserade på egen metodik, hjälper gärna våra konsulter er ordna utbildningsprogram som passar er.

 

OpenCube